Att driva igenom en Open Water tävling i skärgårdsmiljö kräver en hel del samarbeten. Nedan ser du de otroliga företag och föreningar som tillsammans med oss har äran att se alla deltagarna gå i mål under Gustavsberg Open Water.

Trispot

Nordens största butik för triathlon, öppet vatten och swimrun

Butiken för dig som utövar öppet vatten simning, triathlon eller swimrun och har krav på sin utrustning. Erfaren och engagerad personal i butiken kommer hjälpa dig hitta rätt. Vi har komplett utrustning för simning från topp varumärken som Head, Orca, Zone3, TYR, Finis och Funkita t.ex.

HEAD Swimming Nordic

HEAD – för swimrun och simning i allmänhet

HEAD Swimming Nordic säljer simutrustning med utmärkt prestanda, hög kvalitet och snygg design för användning i simbassäng så väl som i öppet vatten.

Envol Coaching

Envol is the french word for “Take-off”

We believe the world out there is full of experiences to be have and achievements waiting to be fulfilled. We want to share our belief with you. Training and coaching for swimming, running, swimrun, triathlon, trail running, cycling, ultra-running, and other endurance multi-sports, for all levels from beginner to competitive athlete.

Allt på Sjön i Gustavsberg - Områdespartner

Allt på Sjön i Gustavsberg är den största flytande båtmässan i Sverige och har funnits sedan 2011. Hit vallfärdar båtintresserade besökare i slutet av augusti för att ta del av det allra senaste och bästa som båtbranschen har att erbjuda när det gäller segel- och motorbåtar och tillbehör. Allt på Sjön besöks årligen av cirka 20 000 besökare – oavsett väder och vind.

Boo Kanot och Skidklubb

Bäst i Nacka på vatten och snö

Boo Kanot- och Skidklubb har en vision om att vi ska vara det självklara valet för såväl motionär som tävlingsidrottare i kajak och längdskidor i Nacka. Vi vill att vår verksamhet  ska uppfattas som kul, engagerande och ge ett stort mervärde för våra medlemmar, där gemenskap, trivsel, glädje och en positiv anda är våra kännetecken.

Gustavsbergs simsällskap

Simidrott åt alla efter vars och ens behov

Gustavsbergs Simsällskap bildades år 2001. Klubben är en ideell förening och drivs utan vinstgivande intresse. Idag har vi ca 160 barn och ungdomar i olika simgrupper som tränar och tävlar i klubben. Klubben har också en mastersgrupp.
Gustavsbergs Simsällskap verkar för att Värmdö Kommuns invånare och dess simidrottspotential tas tillvara med både bredd och elitsatsningar.

Artipelag - Områdespartner

Art, Activities, Archipelago

Namnet Artipelag är en sammanslagning av Art (konst), Activities (aktiviteter) och Archipelago (skärgård). Det säger en del om vad vi kan erbjuda, men långtifrån allt. Vår avsikt har varit att skapa ett utflyktsmål på hög internationell nivå – med gränsöverskridande konstutställningar, inspirerande aktiviteter och god mat.

Värmdö kommun

Värmdö är Stockholms stoltaste skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här bor drygt 38 000 människor, på sommarhalvåret växer kommunen med över 100 000. Endast 20 minuter från Stockholm möts stad och land, konst och design, arbete och fritid i en dynamisk kontrast. Värmdö har det bästa av två världar, och det gör oss stolta, medvetna och nyfikna.

Om du vill vara med och arrangera Gustavsberg Open Water som samarbetspartner kontakta oss på race@gowswim.se